3 Ocak 2010 Pazar

KelebekHaber

KelebekHaber 14 Aralık 2006 tarihinde, kendisini KELEBEK diye adlandıran KELEBEK GRUBU tarafından kurulmuştur. Aktif olarak sadece internet üzerinden yayın yapmaktadır.

Herhangi bir ticari kaygısı olmadan, tamamen KELEBEK GRUBU'ndan oluşan gönüllü kişilerin oluşturdukları ÖZGÜR bir haber portalıdır.

KelebekHABER'in herhangi bir basın yayın kuruluşu ile alakası olmayıp, taraf olduğu tek şeyimiz GERÇEKLER'dir diyen bir gruba sahiptir..


KelebekHaber, haber sitesi bünyesinde Dünya ve Türkiye gündemindeki önemli gelişmeler ile ilgili haberler bulunmaktadır.

Yerel ve ulusal yayın yapan yazılı, görsel ve internet basını taranarak gündemi oluşturan haberler, KelebekHaber içeriğine uygun tarzda tasnif edilerek, KelebekHaber üzerinde haber kaynağı gösterrmeye özen göstererek yayına vermekteyiz.


KelebekHaber ekibi, haber ve habercilik konusunda, en doğru haberi en hızlı şekilde vermek konusunda çalışmalarını sürdürmektedir. Türkiye'de il ve bölgelere göre KelebekHaber temsilcilerinin haberleri ile dahada geniş bir kitleye ulaşma çabasındayız.

www.kelebekhaber.com
Bir Klavye Bilgisayar Hizmetidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder