2 Ocak 2010 Cumartesi

HELPADAY Sistemi

HELPADAY Kanalı Kelebek.Gen.TR Resmi HELPER Adaylarının Sınava Tabi Tutululup Seçildiği Kanaldır..

HELPADAY Kanalı Çalışma Prensibi..

Kanalda Yetkili Olan Operatörler Kelebek.Gen.TR Resmi HELPER'leridir.Yapılacak Olan Sınavlar Taraflarınca Yapılmaktadır.
Sorulacak Olan Sorular Toplam 7 (Yedi) Tane , İrc Ve Services Ağırlıklı Olup Genel Client'tir.
Bununla Beraber Bizlerin ve Siz Kullanıcılarımızın Sınav Sırasında Bilmesi Ve Uyması Gereken Bir Kaç Prosedüre Değinmek İstiyorum.

Not ; HELPER Alımları Devam Etmektedir.

Bunlar ;

1- 30 (Otuz) Gün Nick Kaydını Tamamlamış Her Kullanıcı Sınava Tabi Olabilir.

2- Sorulacak Sorular Toplam 7 Tane Olup En Acık ve Net Dilde, Soru Sonunda Zaman Belirtilerek Ayarlanacaktır.

3- Sınav Öncesi Hazırlık Aşaması Olarak 1-2 Dakika Zaman Vererek Kullanıcının Var İse Heyecanı Giderilmeye ve Yenilmeye Özelleri ve Kanalları Kapatmasına Özen Gösterilir.

4- Sınava Gelen Her Kullanıcının ; Sınav Sonucu Başarılı-Başarısız Oranı Gözetmeksizin Kanala Nicki/Sınav Tarihi/Sınav Sonucu Memo Olarak Atılması Gerekir.

5- HELPADAY Kanalına Secildiyseniz Mutlaka Profesyonel Olmak Zorundasınız Çünkü Sunucu Resmi HELPERLERİ Sizin Tarafınızdan Seciliyor.

6- Şahsi Sebeplerden Dolayı Sınava Kesinlike Fesat Karıştırmayınız.Kullanıcı Sınavı Gecemesin Diye Lamer/Kıl Komutlar Sormak KELEBEK'in Ciddiyetine Gölge Düşürür..

7- Kullanıcı Sınavı Geçtiği Takdirde Online İse Asistana Bildirilir Değil İse ; Memo Olarak Bildirilir.

Bu Prosedürlere Uyup Sınavını Başarı İle Tamamlayan Kullanıcılarımızın Yani Kelebek.Gen.TR Resmi HELPER'i Olma Hakkına Erişmiş Her Kullanıcının HELP'e Eklendiği Vakit Kabul Etmesi Gereken Kurallar Aşağıdaki Gibidir..

1- HELP Kanalında Kesinlikle 2 Voice Olmayacaktır.Her Kullanıcı Sırasıyla Yardım Görecektir.Kullanıcının +v de Bekleme Süresi Max : 1 Dakikadır.

2- HELP Kanalına User Yardımcı Harici Msg/Action/Describe/Ame/Me Gibi Kontrol Kodları Gönderilemez.

3- HELP Kanalı Yoğun Olduğu Zamanlarda Kullanıcı Özelden Yardım İster İse ; Yardım Vermekle Yükümlüsünüz Bu Takıma Karşı Güven Sağlar.

4- Bir Kullanıcı Geldi Ve Sınav Olduğunu Anladınız ; Bu Durumda Yardım Tamamen Helperlerin İnsafiyetine Bırakılmıstır.

5- Gelen Kullanıcılarla Diyaloğumuz Sağlam Olmalı.İletişim Gücümüz Ne Kadar Yüksek/Kaliteli Olursa O Kadar Beğeni ve Sempati Toplarız.Kullanıcılarla Kesinlikle Hitaplarımız Siz/Biz Şeklinde Olacaktır.

6- KELEBEK.GEN.TR Helperlerinin Takım İcinde Calısmaları Düzenli/Disiplinli Olmalıdır.Yani Takım Ruhuna Sahip Olmalısınız

7- HELPERLERİN #help,#help@,#egitim,#helpaday,#helpegitim Harici 4 (Dört) Kanala Daha Girme Hakkı Vardır.Yani Maximum : 9 (Dokuz) Kanal Fakat HELPADAY Kanalında Bulunmayan Bir Helper İcin Maximum Giriş Kanalı : 8 (Sekiz)dir

8- Bilginizin yetmediği bir sorun olursa #Help@ kanalına döneceksiniz. Ordan yanıt alamadıysanız online olan Oper ve Adminlere basvuracaksınız. Ordanda mı yanıt alamadınız? Usere; 'Sorunuz Veya Sorununuz Tarafımızca Alınmış Olup, En Kısa Sürede Tarafınıza Memo Ile Bilgi Verilecektir. Başka sorunuz?'' yazıp devam edeceksiniz.

9- İrc/Svs Dışında Clientten Gelen Soruları Biliyor İseniz Cevaplamakla Yükümlüsünüz.

10- Away Olduğunuzda Nickinize Takı Getirmeyiniz.Maximum Away Süresi 1 Saattir! /away sebeb yapınız.

11- Unutmayınızki Bir Helperimizin Hatası bütün Helperler’in Hatasıdır biz bir Ekibiz..

13- #Help@ Kanalında Küfür Kesinlikle YASAKTIR…

14- KELEBEK.GEN.TR HELPERLERİ Kesinlikle Ve Kesinlikle Kelebek Script Yada Düz mIRC Kullanacaktır!

15- KELEBEK.GEN.TR HELP Kanalı Kuralları/Yöneticileri Her Zaman Güncellemeye Ve Eleştiriye Acıktır.Var Olan İstek/Dilek/Görüşlerinizi Birim Asistanına / HELP Operlere Yapabilirsiniz.

16- #HELP kanalı kimseye OPER , Globalop , Sop veya Birim Kanallarında Yetki Garantisi vermez.

17- KELEBEK.GEN.TR'de HELPER Olma Hakkına Erişmiş Her Kullanıcının HELP Dışında Herhangi Bir Yardım veya Destek Departmanında Görev Halinde Bulunması Yasaktır.

18- KELEBEK.GEN.TR Sunucusunda HELPER Olma Hakkına Erişmiş Her Kullanıcı Bu Kuralları Peşinen Okumuş / Kabul Etmiş Sayılır.

help@kelebek.gen.tr



www.kelebek.gen.tr
irc.kelebek.gen.tr

Türkiyenin Marka Tescilli İlk ve Tek mIRC Scripti Kelebek mIRC Script.
Tüm versiyonları görmek ve indirmek için
www.kelebekscript.com.tr
www.kelebek.gen.tr

Adreslerini ziyaret edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder