2 Ocak 2010 Cumartesi

5 PILOT KANAL SISTEMI

Founders Yönetimimizin 10 Temmuz 2009 tarihi itibariyle almış olduğu kararlara göre #zurna #kelebek #izmir #istanbul #ankara kanallari için aşağıdaki kurallar özel olarak uygulamaya başlamıştır.

Kurallara göre:

1- Founders sistemine bağlı #zurna #kelebek #izmir #istanbul #ankara kanallarında aynı anda görevli olmak tüm yetki seviyeleri için yasaklanmıştır. Aynı anda yetikili olunması halinde kanal Founderleri veya görev verdiği soplar en kısa sürede ilgilenmek ve durumu düzeltmek durumundadırlar. Yeni yetki yazarken, görev verilen kişiye bu kuraldan bahsetmek zorundadırlar. Bu gibi karışıklarda tek sorumlu founderdir.

2- 15 Temmuz 2009 tarihine kadar kanal access listesinde düzenleme yapılarak, online süresi düşük, komut bilgisi yetersiz, kanal düzenine ayak uyduramayan, veya başka kanallarda yetkili kişiler silinerek, kanal access listesindeki kişi sayısının 80 kişiye indirilmesi mecburidir. Kuralın uygulanması sorumlulugu sadece Founderslere aittir.


İlgili uygulamaya bağlı olarak, #zurna #kelebek #izmir #istanbul #ankara pilot uygulamaya dahil edilmiş olup. Kanallarin IRC yönetimince desteklenme seviyesi aynıdır. Kanal girişleri aynı seviyede tutulmakta olup, kanallara extra farklı uygulamalar yapilmayacaktir.

Sistemden ve uygulamadan sorumlu yönetici root admin olup, başarısız olan kanallar sistemden cıkarip, yerlerine yeni global kanallar getirilecektir. Sistemden cıkarilan kanallarin girişleri kesilecektir.

Saygilarimla.


Yazan: Economist


www.kelebek.gen.tr
Yönetim Kurulu Başkanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder