3 Ocak 2010 Pazar

HELPDESK Sunucu Yardimlari.

HELPDESK, Kullanıcıların Sorunlarının En Net Sekilde Cözülmesini Sağlamakla Görevli, Ve Bunlarin Takibini Yapan Bir Birimdir. HELPDESK Yardım Kanalında, KELEBEK Sunucusunun Bazı OPER/Admin'leri Görev Yaparak, Bu Sistemin Devamlılıgını Sağlayarak Kullanıcılara Yardımcı Olmakla Mükelleftir.

HELPDESK Sunucu Yardimlarinda, Kaliteli, Önce Kendisine, Sonra Cevresindekilere SAYGILI, Ekip Calismasina Uygun, Arkadaslarina Yardim eden Ciddi, Başarılı ve istikrarli Operatorler Görev Alarak, Kullanıcılara hizmet vermektedir. HELPDESK Operatorleri, IRC Sunucu Kurallarini Göz Önüne alarak Kullanıcıların Sorunlari Karşisinda Kendi kaanatinide Bazı Durumlarda Kullanabilir. Öncelikle Belirtmeliyim ki, HELPDESK Kanali Nick Auth gibi Durumlarda Yardim vermez. Auth sifreleri, MAİL Adresine Sorunsuz Gelmektedir. Auth Edilmeyen Nickler, 1 Gün Sonra Tekrar Şifrelenmek icin expire olur. Auth'u Gelmeyenler, /ns sendauth yaparak tekrar Mail alabilir. ( En Garantili YOL : Auth'u gelmeyen Kullanıcılar, Nick'ini Droplayıp Tekrar Kaydederse AUTH'U %90 Gelecektir. )

Öncelikle, HELPDESK Yöneticileride Birer insandir. Anında Müdahale edemediğimiz veya, Online Yardim alamadiğiniz Durumlarda; http://helpdesk.kelebek.gen.tr Online WEB Adresini Kullanabilirler. Aynı Sekilde, Kendilerine verilen ID Numaralari ile, Konu Takibi yapabilirler.

HELPDESK Yardımcıları, text SEKLİNDEKİ Logları Kabul etmemektedir. Lütfen text Bicimindeki LOGLARI Göstermeyiniz.
KELEBEK Script v.ELİTE Üzerinde, HELPDESK Sikayet et Buttonu Bulunmaktadir. Bu baslik altinda Görebilirsiniz. Bu Buttonla Foto cekerek, Sistem üzerinden Direk Bize Ulasmasını Sağlayabilirsiniz. Bu Sistem SÜREKLİ HELPDESK Yöneticileri Tarafından Takibi Yapılmaktadir.

Bu Yardım Birimi, Kesinlikle Kanalların işleyişine karısmaz. Atılan Akick ve Banlar ile ilgilenmez. Bunlarla ilgilenecek kişiler KANAL Founderidir. Eğer, Parasını alamayan bir fabrika işcisi, Başbakana derdini anlatiyorsa, sistem üzerinde bir sorun var demektir. Buda kişinin, bircok özelliğini yansitmaktadir.

Unutmayin ki; Network üzerinde kayıtlı olan bütün kanal ve nickler, Kelebek.GeN.TR'ye aittir. Gerek görüldüğünde kanallar veya Nickler üzerinde oynama yapılabilir, yönetim üzerine alınabilir kullanımı yasaklanabilir. Kulanıcı kanal veya nick üzerinde kesinlikle hicbir hak talep edemez.
Bizler, Herzaman Sizi Dinlemeye Haziriz..


Kelebek.Gen.TR Helpdesk Birimi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder