2 Ocak 2010 Cumartesi

Kelebek Script® v.eLite Hakkında

Kelebek Script® v.eLite , çağın gereksinimlerini, isteklerini en iyi şekilde karşılamak amacıyla, mIRC mantığını aşmamaya özen gösterilerek tasarlanmıştır. Kelebek Script® v.eLite bir çok virüs taramasından geçirilmiş ve herhangi bir sorun vermemiştir. Defalarca beta sürümleri çıkartılarak birçok testera farklı kategorilerde teste tabi tutulmuş ve düzenlenmeye çalışılmıştır. KBSC olarak siz değerli sohbet severlere en kaliteli hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Kelebek Script® v.eLite içerisinde alıntı codeler'de bulunmaktadır. Bununla ilgili detaylı bilgiyi, Code bilgilendirme menüsünde bulabilirsiniz. Kelebek Script® Tescilli bir marka olup, download adresi sadece www.kelebek.gen.tr ve www.kelebekscript.com.tr den yapılmalıdır. Tüm mIRC kullanıcılarının bunlara dikkat etmesini güvenlikleri sebebiyle önemle rica ederiz.


-----[Telif]-----
Kullanmis oldugunuz script;
http://www.kelebekscript.com.tr
adresinden indirilmis olup, telif haklari tamamen
kelebekscript lisansını elinde bulundurunlara aittir.
KelebekScipt Lisansı "İsmail Gül" adına tescillidir.

-----[KBSC]-----
KBSC uzun adıyla yada açımıyla;
Klavye Bilgisayar Script Coderleri..
KBSC, başta kelebek.gen.tr
sunucusu olmak üzere; sunucu sahiplerine script konusunda profosyenel çözümler sunmaktadir. İstediğiniz tarzda script üretimi yapan KBSC bünyesinde grafikerler ve programcılarla çalışmaktadir. Yapılan veya üretilen her proje için ekibe yeni katılımlar olabilmektedir; bu bilgi bizlerde gizli olarak kalmaktadır. KBSC,ekibinde yer alan kişi yada kişiler, taklitçilik yada KBSC adını kötüye çıkarmamaları adına gizli tutulmaktadir. KBSC hakkinda bilgi ve script fiyatlari için http://www.klavyenet.com resmi sitesinden bilgi alabilirsiniz. Bu scriptte ve diğer scriptlerde KBSC ekibinde yer alan kodlarını paylasam tüm arkadaşlara teşekkürü borç biliriz.
Klavye Bilgisayar Sciprt Coderleri Adına
KBSC Coder
UnLimitedBOY


-----[Kelebek Script]------
Scriptimiz kullanicilarin huzuruna sunulmadan once defalarca virus taramalarindan gecirilmis ve bircok farkli makinede ve bir internet cafede bir hafta boyunca test edilmiştir. Bilgisayarınıza veya size zarar verebilecek hiçbir içerik, KELEBEK Script'de asla bulunmaz! Kelebek Script sürekli olarak gelişmekte ve değişmektedir. Değişmeyen tek şey mIRC alt yapsi üzerinde kurulu olmasıdır. Kelebek Script yapımcıları olarak mIRC var olduğu sürece KELEBEK SCRIPT ile ilgili çalışmalarımıza devam edeceğiz.


-----[Sponsor]-----
Kelebek Scriptin v.eLite sürümüyle, Scriptin kafelere kurulumu sırasında kuran kişiyi, ücretsiz olarak nick sponsoru haline getirme uygulaması başlamıştır. Bu sayede, Scripti nekadar önerirseniz, nickleriniz o kadar çok sponsor olarak görünecek ve internet aleminde daha hizli tanınacaksiniz.
Bu uygulama tamamen, Kelebek Script destekcilerini onure etmek amaciyla KBSC tarafından Türkiye'de ilk uygulama olarak gerçekleştirilmektedir.


-----[Ceza]-----
Kullanmış oldugunuz Kelebek Script tamamen ücretsizdir. Download edilmesi ve kullanılması herhangi bir maddi olguya bağlı değildir.
Klavye Bilgisayar tarafından isteyen kişinin sohbet amacli olarak dilediği IRC networkde rahatlıkla kullanması için tasarlanmış ve sizlere sunulmuştur.
Kelebek Script hic bir değişiklik yapılmadan kullanılması ve download ettirilmesi halinde Cezai işleme maruz kalmaksızın kendinden lisanslidir.
Kelebek Script içinde, herhangi bir kodun veya grafiğin değiştirilmesi cezai müeeyyideye sahiptir.
Bu tip durumlardan kaçının.
Zor durumda kalmamak için
kelebek@kelebek.gen.tr
adresinden detayli bilgi edinebilirsiniz.


-----[Reklam]-----
Kelebek Script'e reklam verebilirsiniz.
KELEBEKSCRIPT IRC Baglantı Programında isteklerinizi ekletebilirsiniz.
Nickinizi (notify) 50 karakter enfazla olmak şartıyla; 75 YTL
Herhangi bir sunucuda kanal ekletmek tek bir kanal olma şartı ile; 100 YTL
Herhangi bir Server ekletmek (irc.kelebek.gen.tr gibi) bağlantı listesinde; 25 YTL
Herhangi bir Server ekletmek (irc.kelebek.gen.tr gibi) bağlantı butonu; 200 YTL
Kelebek Script Oneri Web Sayfası 1 Ay; 200 YTL
Kelebek Script Haber Web Sayfası 1 Ay; 200 YTL
Kelebek Script Bilgi Web Sayfası 1 Ay; 200 YTL
www.kelebek.gen.tr Buton reklam hizmeti 1 YIL ; 300 YTL
IRC.Kelebek.Gen.Tr üzerinde Özel Vhost hizmeti 1 Yıl 75 YTL
Script Tasarım hizmeti Exe Zip Rar Olarak Tasarım ve Teslim 350 YTL
Kelebek Script tarzı mirc script tasarım hizmeti 300$
Web sitesi tasarım hizmeti 300$
kelebek@kelebek.gen.tr mail adresinden daha geniş bilgi edinebilirsiniz.


-----[Şikayet]-----
çeşitli şikayetleriniz olabilir.Kelebek Script kullanıcısıyım ve şikayetim var diyorsanız lütfen bize ulaşın.Scriptle alakalı şikayetleriniz için, kelebek@kelebek.gen.tr adresini kullanabilirsiniz. Kelebek Script IRC yönetimi hakkindaki şikayetleriniz için admin@kelebek.gen.tr adresini kullanınız. Sözlü şikayetleriniz ve önerileriniz için iletişim telefonlarımızı kullanabilirsiniz.


-----[Destek]-----
Sizlerde Kelebek Script'e destek olabilirsiniz. Kelebek Script Türkiyenin En iyi alt yapısına sahip, En seviyeli ve en güvenli CHAT ort***** sizi sunuyor. Bizleri dostlariniza tavsiye ederek, sponsorluk hizmetlerimizden veya Kelebek Scriptin üretici firmasından, domain, hosting, shell hizmetleri alarak desteklerinizi farklı farklı gösterebilirsiniz.


-----[Destekçi]-----
Kelebek Script Kurulum Sponsorluğu Paneli:
Kelebek Script'in kurulum sponsorluğu paneli, Scriptin kurulmasından sonra bir seferliğine
karşınıza çıkacak olup, scripti kuran kişiye, Kelebek Script yapımcılarının Kelebek Script'i Ev/Cafe'ye önerdiği/kurduğu için bir jestidir.
Panelin Kullanımı :
Panelin kullanımı çok basit olup, Kelebek Scriptin kurulmasından sonra, ilk açılışta, kuran kişinin nick'i ve scriptin gireceği kanal girişi belirlendikden sonra panel bir daha açılmamak üzere kapanır. Her kurulumda yeni bir panel çıkacağı için Sponsor nick ve kanalı değiştirmek için Kelebek Scripti tekrar kurmak gerekmektedir.
Kurulmuş olan script için manuel belirlenen nick ve kanal kurulu script için sponsor olarak görülecektir. Nick scriptin içinde "Kelebek Script Sponsoru" olarak notify listinde yer alacaktır. Ayrıca bağlantı panelinde Sponsor mensunusunde scriptin kurulum sponsoru olarak yerinizi alabileceksiniz. Kelebek scriptin
IRC üzerinde hangi kanala gireceğinide belirleme hakkınızı kullandığınızda artık Kelebek Script'in giriş kanalını belirlemiş olacağınızdan Scripti kullanan herkes bu kanala gireceğinden, kanala destek olmuş oluyorsunuz.
Sizlere Ne Kazandıracak:
Bu sizlere, ilinizde Ev veya Cafelerde Kelebek Script'i daha fazla önererek veya bizzat kurulumunu yaparak, sponsor bağlantı panelinde nickinizi ve kanalınızı
kurulum esnasında belirleyerek, IRC sunucu üzerinde kendi kanallarınıza girişleri sağlatarak, kanallarınızı büyütme şansını verecektir.
Kurulum sırasında, kanal ve nick girişlerini script'e otomatik olarak belirleme yaptırırsanız, Kelebek Script, otomatik ayarlarla kurulacağından, sizin nicklerinizin
sponsorluğunuz o script kurulumu için söz konusu olmayacaktır.
IRC üzerinde Kanalınızmı var?, IRC üzerinde daha hızlımı tanınmak istiyorsunuz? IRC üzerinde kanalınızdaki oplarla daha
güzel bir kanal yapmak için ekip olarak mı çalışıyorsunuz? Kanalınızı Büyütmek içinmi uğraşıyorsunuz?
Yıllardır Kelebek irc kullanıcılarının bizlerden istemiş olduğu, "kanalımı desteklermisiniz" tarzındaki bir isteğini, farklı bir proje şekilde sizlere sunuyoruz.
İşte size fırsat. İşte kanallarınızı ve nicklerinizi daha çok tanıtma fırsatı. Kelebek Script v.eLite Nick ve Kanal sponsorluğu ile,
Kanal Operatorlerinizin çalışmaları ile, tüm cafelere kanal adınızı vererek kuracaği scriptlerle kanallarınız daha hizli büyüyecek.
Bu sayede hem kanallarınız daha hızlı büyüyecek hemde bir amaç uğruna çalışmış olacaksınız. Bu çalışmalarla hem kanallarınız hemde sunucumuz kazanmış olacak. Yapacağınız bu calışmalar ayrıca yönetim tarafından izlenip takip edileceğinden, sunucu üzerindeki yetkilerinizde buna göre değer kazanacaktır.
Panelin Telif Hakkı :
Türkiye'de ilk kez uygulamaya giren bu panel, Tescilli Markamız Kelebek Script güvencesinde, ve Tescilindedir.
Kelebek Scripti cafelere ve evlere kurup, destekleyen tüm kullanıcılara teşekkürlerimizi sunarız. Diğer istek ve görüşleriniz icin lütfen bizlere yazınız.

KBSC Yönetim Adına
Proje Geliştirme
economist - 2009
kelebek@kelebek.gen.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder