2 Ocak 2010 Cumartesi

KELEBEK Mail Hakkında

KELEBEKMAIL HİZMETLERİNDEN
YARARLANMA KURALLARI

KelebekMail hizmetlerinden yararlanan herkesi KELEBEK olarak adlandiracağiz. Kurallarımız dahilinde, çalışma şekillerimiz ve gizlilik bildirimlerimiz yer alacaktir.

* Öncelikli olarak KELEBEK olarak adlandirdiğimiz sizler. KELEBEKMAIL hizmet sayfalarindan alacağiniz hizmetler için sitede duyurulmadikça kimseye herhangi bir ücret ödemesi yapmak zorunda değilsiniz. KELEBEKMAIL hizmetlerinin paralı olması yakın zaman içerisinde söz konusu değildir. Hizmetlerimiz HOTMAIL alt yapsinin ücretlenip ücretlenmemesine göre değişecektir.

* KELEBEKMAIL kullanıcıları, sayfalarımızdan hizmet almaya başladiklari andan itibaren KELEBEKMAIL yöneticilerinin koyacaği şartları ve site üzerindeki değişilikleri kabul etmiş sayılırlar. KELEBEKMAIL hizmetini verenler, ellerinde olan veya olmayan sebeplerle bu hizmeti verememe durumunda herhangi bir sorumluluk ve yükümlülük altına girmezler, MAIL hizmetlerinin şifre ve içerik güvenliği tamamen kullanıcılara ait olup, KELEBEKMAIL Hizmeti verenler sadece, mail adresinin kullanımı ve hesap acılması konusunda yardimlarda bulunmaktadir.

* Kelebek kullanıcıları HOTMAIL’in yayınladiği Gizlilik ve Kişisel bilgilerin Kullanımı konularında KELEBEKMAIL Hizmeti verenlere herhangi bir yaptirimda bulunamazlar. Sistemin tamamen HOTMAIL tarafindan kullanıldığını kabul ederler.

* Kelebek kullanıcıları, KELEBEKMAIL Hizmeti verenlerin, Hesaplarina, bildirimler, reklamlar ve diğer zararli icerik ihtiva etmeyen her türlü bilgiyi ve bunun gibi maili göndermesini kabul ederler. Gerektiğinde mail adreslerini anket veya ticari firmalara verebilirler, gerektiğinde sitede yayınlayabilirler, diğer KELEBEKMAIL çıkarları için kullanabilirler. Bu konuda KELEBEK kullanıcıları tam yetkiyi KELEBEKMAIL Hizmeti verenlere bırakmıştır.

*KELEBEKMAIL hizmetleri tamamen siteden ve sistem icinden yürütülmektedir. KELEBEK kullanıcılarına şifre yenileme, bilgi güncelleme ve bunun gibi hicbir mail KELEBEKMAIL hizmeti verenlerce gönderilmez. Çalılan ve Kaybedilen şifreler için, Password reset ve Gizli soru cevaplama alanları kullanılmalıdır. KELEBEKMAIL kullanıcıları site yöneticilerinden veya site editorlerinden, maillerinin şifrelerinin veya mail hesaplarinin sıfırlanmasını hic bir zaman isteyemez. Bu konuda mail atamaz.Sadece yönlendirme isteyebilirler.

* KELEBEKMAIL siteleri içerisinde bulunacak tüm diğer MAIL Hizmeti verilen ALANADLARI için yukarıda sayılan kurallarin tümü uygulanır.

* KELEBEKMAIL Hizmeti verenler Kuralları istedikleri an değiştirmek hakkına sahiptir


www.kelebekmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder